Essay

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Εγινε υφυπουργός και ΔΕΝ διορίστηκε ο γιος του…

By July 30, 2019 No Comments

Του Δημήτρη Ρομποτή*

Κοινοποίησα σημείωμα πριν μερικές ώρες με θέμα τον υποτιθέμενο διορισμό του υιού του Αντώνη στο Υπουργείο Εξωτερικών, μετά την ανάληψη από τον ίδιο των καθηκόντων του ως Υφυπουργού Εξωτερικών. Η πληροφορία αυτή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!

Πρόκειται για απλή παρεξήγηση, καθώς είδα στο φέισμπουκ την ανακοίνωση που έκανε ο Αντώνης για τον εαυτό του μπερδεύτηκα λόγω πατρωνύμου.

Ζητώ συγγνώμη για τυχόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες και επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ΛΑΘΟΣ!

Η στήλη ποτέ δεν αδικεί κόσμο και δεν διασπείρει ψευδείς πληροφορίες. Με το ίδιο θάρρος που εκθέτω τα κακώς κείμενα, ανακαλώ τυχόν λαθεμένες αναφορές όπως η σημερινή. Για αυτό άλλωστε γράφω πάντα επωνύμως, επειδή αναλαμβάνω τη σχετική ευθύνη χωρίς να κρύβομαι πίσω από ψευδώνυμα.
Εμμένω όμως στη θέση μου όσον αφορά στα υπόλοιπα του σημειώματος, περί ομογενειακού γλυψίματος και την ανάγκη έκδοσης ειδικού ενθέτου…

Και πάλι, η πληροφορία που ανέφερα ότι ο γιος του Αντώνη διορίστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

(Στο εξής θας λαμβάνετε την εισαγωγή του σημειώματος από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@neohellenika.com και dondemetrio@neohellenika.com Κοιτάξτε στην κατηγορία “spam” σε περίπτωση που δεν το δείτε στο ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιό σας.)

*Ο Δημήτρης Ρομποτής ήταν δημοσιογράφος, έγινε εκδότηςΑρ και τώρα δηλώνει πολιτικός μηχανικός/οδοντίατρος με ειδίκευση στις …γέφυρες και έδρα τη Νέα Υόρκη.

Contact

NEOhellenika

Demetrios Rhompotis, Publishing Committee Chairman of NEO Magazine